Team

Organisatie

De organisatie is in handen van Stichting Halen & Brengen

Stichtingdirecteur: Jacques Mondt
Projectleider: Ben Trooster
Fondswerving: Alex Sleeboom
Sponsorwerving: Britt Planken

Raad van Toezicht

Ruud Ham - voorzitter
Geert Janssen - secretaris
Léanne Selles - lid

Team en samenwerkingspartners

logo Peitsman

In de meer dan twintig jaar van haar bestaan is het Rotterdamse Peitsman uitgegroeid tot een grote, professionele en betrouwbare partner bij business events en publieksevenementen, maar ook in vaste installaties.

logo Reboot

Als producent zijn we de coördinerende schakel tussen organisatie en opdrachtgever; Reboot verzorgt jouw productie van A-Z. Van gedetailleerde locatietekeningen, veiligheids- en verkeersplannen, vergunningsaanvragen, overzichtelijke draaiboeken tot de totale aankleding.

logo Shelter Security & Services

Wij zijn een beveiligingsspecialist die diensten levert voor evenementen, objecten, havens, hotels, maar ook (lokale) overheid zoals verschillende gemeenten. Ook worden wij ingehuurd als adviseur op het gebied van veiligheid. Niet alleen bedrijven kunnen Shelter inschakelen, ook particulieren voorzien wij graag van passende veiligheidsmaatregelen.

logo b creative agency

Ben jij toe aan verfrissende ideeën, effectieve campagnes en mooie uitingen? b creative agency staat klaar om je te verbazen, want creativiteit maakt meer dan mooi...

logo EHBO Esther

EHBO-Esther is de betrouwbare partner op het gebied van eerste hulp. Jarenlange ervaring en gecertificeerde, gemotiveerde medewerkers maken dat EHBO-Esther inmiddels niet alleen een vaste partner is van ons festival, maar ook van Vlaardingen750, Zomerterras, Urban Haring Run en Haring en Bier Wandeltocht

logo Eyup Sultan Moskee

Al jarenlang vaste partner van ons festival en organisator van de Turkse Markt en kinderkermis op de Oosthavenkade

logo Gemeente Vlaardingen

Zonder gemeente geen festival! En dan hebben we het niet alleen over subsidie maar vooral ook alle medewerkers die bijdragen om het festival in goede banen te leiden. Van Bijzondere Wetten tot en met de medewerkers die hekken plaatsen en afzettingen organiseren.

logo Westmedia

‘Hallo! Mijn naam is Rodi, al 45 jaar jouw betrouwbare nieuwsbron. Ik bevind me het allerliefst tussen de mensen. Om te horen wat jou raakt en wat je het liefste leest. Bij mij ben je aan het juiste adres voor het laatste nieuws uit jouw gemeente. Opent er een nieuwe supermarkt? Zijn de voorbereidingen voor hét evenement van het jaar in volle gang? Of komt er een busstation voor jouw deur? Je hoort het als eerst van mij! Zo blijf je altijd verbonden met jouw buren, favoriete ondernemers en laten we samen de regio verder bloeien’.

logo Irado

Wij geven om een schone en leefbare stad. Net als jij. ‘Buiten’ is van ons allemaal. Daar leven we en groeien we. We zijn onderweg naar ons werk, we spelen in het park, spreken er af met familie en vrienden. Deze openbare ruimte delen wij met elkaar. En, in deze ruimte werken wij.

logo Catering 010

Van hapjes voor de sponsoravond tot een maaltijd voor de crew en de artiesten. Catering 010 regelt het!

logo THIB Organisatie

Wij van THIB Organisatie nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige of gedeeltelijke organisatie van het evenement en heeft ruime ervaring in het succesvol organiseren van dergelijke evenementen.

logo Stichting Urban Fit

Stichting Urban Fit heeft ten doel gesteld om mensen te verbinden door middel van kunst, cultuur en sport. En tevens hebben wij als doel het bevorderen van welzijn en welbevinden van mensen. Dit doen we door het initiëren, organiseren, begeleiden, ondersteunen en coördineren van bijeenkomsten waaronder educatieve bijeenkomsten zoals workshops, seminars, lessen en trainingen.

logo Stadsgehoorzaal

Het theater is van iedereen! In 2018 zijn de Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek uitgeroepen tot Meemaakpodia, een landelijke erkenning door het Fonds van Cultuurparticipatie met als doel dat culturele instellingen het eigenaarschap delen met de omgeving, bijvoorbeeld door het publiek uit te nodigen om mee te programmeren of tentoonstellingen met stadsbewoners en hun verhalen te organiseren. In kort: om te zorgen dat het theater van en vóór iedereen is!

logo Vlaardingen in beweging

Vlaardingen in Beweging is dé beweegmakelaar van Vlaardingen. ViB verbindt Vlaardingers met én door sport en bewegen, op bestaande en vernieuwende manieren. Inwoners van Vlaardingen komen in contact met elkaar, met zorg- en welzijnsorganisaties en met sport- en beweegaanbieders. Zo moeten alle Vlaardingers kunnen sporten of bewegen!

logo Kade 40

KADE40 is er voor en door iedereen. Je vindt ons in de stad, in de wijken, op school en online. Ons doel is om jong en oud zo laagdrempelig in aanraking te laten komen met kunst & cultuur om zo een actieve, zelfbewuste leefomgeving te creëren. We staan voor ontmoeting, plezier en creativiteit. KADE40 is zo één van de belangrijkste instellingen in Vlaardingen die mede bijdraagt aan het culturele klimaat in de stad.